Válogatott mérkőzések a Szent Gellért Fórumban

Örömmel tudatjuk, hogy újabb megtiszteltetés érte létesítményünket, hiszen a 2023-as U21 Labdarúgó-Európa-bajnokság két selejtező mérkőzésének adhat otthont októberben.

Az UEFA kijelölte a magyar U21-es labdarúgó-válogatott soron következő két hazai mérkőzésének helyszínét. Gera Zoltán szövetségi kapitány vezetésével a magyar csapat október 8-án Lengyelországot fogadja Szegeden a Szent Gellért Fórumban, majd néhány nappal később, október 12-én Németországot.

Mind a két rangadó a Fórum centerpályáján, a Stadionba kerül megrendezésre, így a hatályos jogszabályoknak megfelelően a mérkőzésekre érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni.

Online jegyvásárlás

A Magyar Labdarúgó Szövetség örömmel választotta ismételten a Szent Gellért Fórumot  a mérőzések helyszínéül, hiszen márciusban az U17-es válogatott csapata vendégeskedett Szegeden, akik akkor a szerb válogatottat fogadták. A szervezők szívesen térnek vissza magas színvonalon karbantartott hibrid pályáinkra.