Meghosszabbítva: Ingyenes teniszlehetőség a közfeladatot ellátók számára a Szent Gellért Fórumban

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Szeged-Csanádi Egyházmegye meghosszabbítja felajánlását a közfeladatot ellátók számára, így számukra az idei szezon végéig használhatók ingyenesen a Szent Gellért Fórum teniszpályái.

A korábban meghirdetett akció nem várt sikert aratott; nem csupán a rutinnal rendelkezők vették igénybe a grátisz lehetőséget, sokan ismerkedtek meg az alapokkal a Fórum 3 db salakos teniszpályáján.

Indokoltnak látta ezért az Egyházmegye, hogy továbbra is fenntartsa az ingyenes sportlehetőséget az igazi hősök számára, hiszen a közfeladatot ellátók áldozatos tevékenysége a közösség, a társadalom felé kiemelt jelentőségű.

A Szent Gellért Fórum teniszpályái eredetileg augusztus 31-ig várták ingyenesen a jogosultakat, ezt hosszabbították most meg a szezon végéig, mely a tervek szerint november 15-ig tart.

Kik részesülhetnek az ingyenes teniszpálya használatban, kik is a közfeladatot ellátó személyek?

  • Például: tűzoltók, mentők, rendőrök, egészségügyi dolgozók, pedagógusok, óvodai, iskolai és kollégiumi nevelők, gyámügy és a szociális ellátás területén tevékenykedők, a Magyar Honvédség katonái, stb.

Szeretettel várnak a Szent Gellért Fórumban továbbra is mindenkit, hiszen legfőbb céljuk, hogy a komplexum fiataloknak, felnőtteknek, idősebbeknek, családoknak egyaránt tudjon sport-, közösségi és kulturális élményeket nyújtani.