Köszönet a hősöknek

Több, mint másfél évig korlátozások között éltünk, a vírus elleni sikeres védekezés jelentős részét valójában a közfeladatot ellátó személyek kitartó munkájának köszönhetjük.

Most, hogy csökken a megbetegedések száma, és enyhülnek a megszorítások is, így talán kismértékben ők is fellélegezhetnek. A Szeged-Csanádi Egyházmegye újabb tettekkel szeretné kifejezni társadalmi felelősségvállalását, és köszönetet mondani minden közfeladatot ellátó személy fáradhatatlan munkájáért, hiszen áldozatos tevékenységük a közösség, a társadalom felé kiemelt jelentőségű.

Az Egyházmegye ingyenes teniszezési lehetőséget kínál a közfeladatokat ellátó személyek számára a Szent Gellért Fórumban, ahol három darab szabadtéri, salakos pályával várunk minden érintettet. Az ingyenes sportoláshoz nincs másra szükség, csak a munkavállalói jogviszonyt igazoló okmányra. Augusztus 31-ig biztosítjuk számukra az ingyenes sportolás lehetőséget a Dorozsmai út 2-4. szám alatt. A pályafoglaláshoz előzetes telefonos bejelentkezés szükséges: 06 20 349 1948

A korlátozások enyhítésével a Szent Gellért Fórum már megnyitotta kapuit a –védettségi igazolvánnyal rendelkező- látogatók előtt, megfelelve a Sportlétesítmények látogatására vonatkozó szabályoknak. A komplexum szinte minden kedvelt és ismert sportágat kiszolgál, a fókuszban pedig a családok állnak. A létesítmény igyekszik minden korosztály igényét kielégíteni, a kisgyermekeknek és a kültéri kondi szerelmeseinek, egy-egy különálló parkkal szolgálunk (játszótér és szabadtéri kondi), melyek látogatása eddig is ingyenes volt a szegediek számára.

Szeretettel várunk a Szent Gellért Fórumban továbbra is mindenkit, hiszen legfőbb célunk, hogy a komplexum fiataloknak, felnőtteknek, idősebbeknek, családoknak egyaránt tudjon sport-, közösségi és kulturális élményeket nyújtani.