Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Vezetőedző:

Aleksandar Stevanović

Kapusok:

1 TAKÁCS JÁNOS
12 MOLNÁR F. TAMÁS
24 MARKO RODIC 

Védők:

2 GERA NORBERT
4 SZILÁGYI ZOLTÁN
15 TEMESVÁRI ATTILA
18 KÖNCZEY MÁRK
19 VÁRI BARNABÁS
27 KŐVÁRI RÓBERT
51 KOVÁCS GERGŐ
55 TÓTH BENCE
73 BERONJA ZORAN

Középpályások:

7 SZAKÁLY DÉNES
9 PROSSER DÁNIEL
14 FARKAS AURÉL
22 PAPP ÁRON
23 MARONYAI ZALÁN
32 SZATMÁRI LÓRÁND
46 SIMON ÁDÁM
47 POVÁZSAI ZSOLT
48 LESTYÁN LIONEL
65 KUNDRÁK NORBERT

Támadók:

11 GAJDOS ZSOLT
28 RÁCZ BALÁZS
29 BÍRÓ BENCE
49 GÉRESI KRISZTIÁN
77 RÉDLING KEVIN
94 HARUNA JAMMEH
99 DOBRONOKY VIKTOR

Gyirmót FC Győr

Vezetőedző:

Csertői Aurél

Kapusok:

12 RUSÁK EDVÁRD
51 HÁRSFALVI ANDRÁS

Védők:

10 SZEGI VINCE
15 MAJOR MARTIN
22 HELEMBAI MÁRK
33 POLGÁR KRISTÓF
39 HUDÁK DÁVID
67 CSÖRGŐ VIKTOR
77 NAGYIRNYI ARTEM
90 LÁZÁR PATRIK

Középpályások:

7 SOLTÉSZ DOMINIK
8 NAGY PATRIK
10 SZATMÁRI ISTVÁN
14 BERKI ISTVÁN
18 HAJDÚ ÁDÁM
20 KOVÁCS DOMINIK
95 MADARÁSZ MÁRK
99 KOVÁCS MILÁN

Támadók:


9 PETHŐ BENCE
11 HERJECZKI KRISTÓF
17 SIMON ANDRÁS
29 ERDEI MILÁN
70 MEDGYES ZOLTÁN
73 KICHUN YEVGENIY

Aleksandar Stevanović (a Szeged-Csanád GA vezetőedzője)

– Mindig a következő mérkőzés a legfontosabb számunkra, ez most hatványozottan igaz, hiszen egy lépésre vagyunk attól, hogy elérjük a negyedik helyet. Egyszerű ezt mondani, de nem lesz könnyű megvalósítani. A Gyirmót nagyon erős csapat, egyénileg képzett játékosokkal. A szezon során sok jó meccset játszottunk erős ellenfelekkel, többször is megmutattuk, hogyan tudunk futballozni, amikor jó formában vagyunk. 58 pontot szereztünk eddig, egyiket sem adták ajándékba, megdolgoztunk a helyünkért a tabellán. Mindig erősebbek vagyunk a szurkolóinkkal, szeretném, ha a szezon legfontosabb meccsén is támogatnák a fiatal játékosainkat! Bármi is történik vasárnap, büszke vagyok a játékosaimra, hogy eddig eljutottak.

Csertői Aurél (a Gyirmót FC Győr vezetőedzője)

– Az utolsó előtti mérkőzésünket ebben a bajnoki szezonban a Szeged - Csanád Grosics Akadémia ellen játsszuk. Egy jó csapatról beszélünk. Sok problémával nézünk szembe így a bajnokság végére, sok a sérült játékos, illetve van eltiltottunk is. Azt gondolom megteszünk mindent a győzelem érdekében.

AQVITAL FC CSÁKVÁR–SZEGED CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 1–1 (0–0)

Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 200 néző. Vezette: Kovács Imre (Vörös Dániel, Nagy Viktor)
CSÁKVÁR: Auerbach – Murka, Alaxai, Karacs, Körmendi – Fejős (Kocsis D., 64.), Magyar Zs. (Beliczky, 78.), Ominger – Torvund (Tamás, 78.), Vaskó, Baracskai (Gazdag V., 58.). Vezetőedző: Tóth Balázs
SZEGED: Molnár-Farkas – Könczey, Szilágyi Z., Tóth B., Gera N. – Farkas A., Szatmári L. – Papp Á. (Prosser, 86.), Szakály D. (Bíró B., 75.), Géresi (Kővári, 62.) – Gajdos (Simon Á., 86.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
Gólszerző: Gajdos (0–1) az 52., Vaskó (1–1) a 63. percben
Kiállítva: Szatmári L. a 39. percben

Alekszandar Sztevanovics: – Csaknem hatvan percig emberhátrányban futballoztunk, s ez meghatározta a meccs menetét. Megszereztük a vezetést, de gyorsan egyenlítettek a hazaiak, attól kezdve hősiesen védekeztünk. Rászolgáltunk az egy pontra.

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC–GYIRMÓT FC GYŐR 0–1 (0–1)

Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 450 néző. Vezette: Ducsai József (Szert Balázs, ifj. Varga Gábor)
KAZINCBARCIKA: Megyeri I G. – Szemere B., Szekszárdi M., Heil, Lippai T. (Hleba, 82.), Székely K. (Süttő, a szünetben) – Csatári, Nagy J. (Takács T., 82.), Szabó B. (Ádám F., 58.) – Kurdics (Bacsa, 58.), Pálinkás. Asszisztensedző: Simon László
GYIRMÓT: Rusák – Major M., Csörgő V., Polgár, Helembai – Kovács M. – Soltész D., Nagy Patrik, Madarász M., Medgyes Z. – Pethő B. (Simon A., a szünetben). Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerző: Soltész D. (12. – 11-esből)

Csertői Aurél: – A második félidőben nehéz perceink voltak, a hazaiak mindent egy lapra tettek fel. Pontrúgásaikat sikerült hatástalanítanunk, és úgy érzem, egy góllal mindenképpen jobbak voltunk.

Gyirmót FC Győr

A Gyirmót FC Győrt 1993-ban alapították, az ETO mellett a második legeredményesebb csapat Győrben. Székhelye Gyirmót városrészben található. A Gyirmót a tavalyi szezonban 32 pontot gyűjtve az OTP Bank Liga NB I. utolsó helyén végzett, így egy év elteltével ismét a másodosztályban szerepel. Csertői Aurél tanítványai az elmúlt 36 forduló alatt 17 győzelem mellett 9 döntetlent és 10 vereséget könyvelhettek el, így jelenleg 60 ponttal a negyedik helyen állnak a táblázaton. Ősszel Szakály Dénes góljával 1-0-ra nyertünk a Rába-partiak otthonában. A Gyirmót legeredményesebb játékosa Soltész Dominik 12 találattal.

Gajdos Zsolt: Le kell győznünk a Gyirmótot!

Támadónkat a Csákvár elleni mérkőzésről, a vezetést jelentő találatáról, valamint a Gyirmót elleni rangadóról kérdeztük.

Egy nagyon küzdelmes mérkőzésen, több mint egy félidőt emberhátrányban játszva értünk el 1-1-es döntetlent a Csákvár otthonában. Hogyan értékelnéd a találkozót?

A kiállítás után nem volt egyszerű dolgunk, többnyire védekezésre kényszerültünk, de miután megszereztük a vezetést, azt gondoltam, hogy megnyerjük a mérkőzést. Kicsit mérges vagyok, amiért nem sikerült megőriznünk az előnyünket. A csákváriak azon kívül, hogy tartogatták a labdát és felívelgették a centerükre, nem voltak veszélyesek a kapunkra. Az az egy fejesük volt, amiről lemaradtunk... Csalódott vagyok, hogy két pontot elhullajtottunk.

Mondhatni hibátlan helyzetkihasználással játszottál, az egyetlen lehetőségedből gólt szereztél. Hogy emlékszel vissza a gól előtti szituációra?

Volt egy szögletünk, aminél felszabadított a Csákvár és láttam, hogy Farkas Aurél visszafejelte egyből a labdát. Éreztem, hogy mögöttem van még egy ember, így átvettem a labdát és fordulásból próbáltam kaput találni – szerencsére sikerült is. Örültem, hogy gól született a lövésből. Úgy érzem, annak ellenére, hogy 10 emberrel voltunk, meg kellett volna szereznünk a három pontot...

Jön a szezon utolsó hazai mérkőzése, egy igazi hatpontos rangadón a Gyirmótot fogadjuk a Szent Gellért Fórumban. Mire számítasz?

Szeretnénk előrelépni a táblázaton, így hazai pályán nem lehet kérdés: le kell győznünk a Gyirmótot! Mivel az Ajka kikapott múlt héten, így matematikai esélyünk még van a dobogóra is. Amíg van remény, mindent megteszünk, hogy éremmel zárjuk a szezont. Lépésről lépésre haladunk előre, mindig csak a következő mérkőzésre koncentrálunk, most az a legfontosabb, hogy a Gyirmót ellen itthon tartsuk a három pontot.

Merkantil Bank Liga 2022/2023

SZOBALÁNY

Feladatok:

 • napi és utazó szobák, folyosók takarítása
 • szobákban lévő eszközök és termékek igény szerinti feltöltése
 • gépek megfelelő állapotának ellenőrzése
 • szállodai folyamatok és előírások betartása
 • öltözők, irodák, folyosók, lépcsők napi szintű takarítása
 • fürdők, mosdók, illemhelyiségek tisztítása
 • higiéniai szerek pótlása
 • berendezési tárgyak, felületek portalanítása, fertőtlenítése
 • szőnyegpadló, kárpit és padlózat porszívózása
 • üveg- és tükörfelületek tisztítása
 • vendégmosatás összegyűjtése és leadása
 • textíliák kezelése, hajtogatása, válogatása, összeszámolása

Jelentkezz, ha:

 • igényes vagy megjelenésedre
 • nem okoz gondot az önálló munkavégzés
 • van szállodai takarításban szerzett tapasztalatod

Amit kínálunk:

 • megbecsülést, hosszútávú munkalehetőséget
 • dinamikus, fiatal, lendületes csapatot
 • teljesítményt elismerő vállalati kultúrát
 • tanulási és fejlődési lehetőséget
 • igényes munkavégzési környezetet